Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

"Bir Dünya Yeşil" için el ele

GAZİANTEP (AA) - Şehitkamil Belediyesi  "Bir Dünya Yeşil" Projesi kapsamında fidan dikildi.Şehitkamil Belediyesi'inden yapılan açıklamaya göre, "10. Etap Şehitkamil Ormanında düzenlenen...

'Bir Dünya Yeşil' için el ele

GAZİANTEP (AA) - Şehitkamil Belediyesi  "Bir Dünya Yeşil" Projesi kapsamında fidan dikildi.

Şehitkamil Belediyesi'inden yapılan açıklamaya göre, "10. Etap Şehitkamil Ormanında düzenlenen fidan dikim töreninde 2011 yılından bu zamana kadar 70 bin fidan dikildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Belediyecilik, yol yapmak, kaldırım yapmak gibi asli vazifesi olan bir kurumdur. Ama diğer taraftan çevreyi korumak ve çevre değerlerine önem vermek adına bu tür faaliyetleri de sürdürmesi gerekiyor" dedi.

 Fadıloğlu, bu faaliyeti, ağırlıklı olarak öğrencilerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Katılımlarıyla bizlere şeref veren siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Toplantıya, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Belediye Başkan Yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber