Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Nisan 2017 - 16:13 Yorum: 0

Bir gün arayla aynı şarampole ikinci otomobil yuvarlandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir gün arayla aynı şarampole ikinci otomobil yuvarlandı.

Bir gün arayla aynı şarampole ikinci otomobil yuvarlandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir gün arayla aynı şarampole ikinci otomobil yuvarlandı. Meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akyazı D140 Karayolu Şerefiye - Reşadiye yolu mevkiinde Dokurcun - Akyazı istikametinde gitmekte olan 25 yaşındaki Turgay A. hakimiyetindeki 54 H 0738 plakalı otomobil kontrolden çıkarak, yaklaşık 25 metre yüksekliğindeki şarampole yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşlar olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Turgay A., Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, jandarma konu ile ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan, geçtiğimiz çarşamba günü aynı yerde meydana gelen kazada sürücü Nuri D. şarampole uçarak ağır yaralanmıştı. Bugün de meydana gelen kazada, bir gün arayla aynı yere ikinci otomobil yuvarlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber