Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 09:28 Yorum: 0

Bir günde çifte madalya

Manisa Büyükşehir Belediyespor formasıyla mücadele eden maratoncu Ahmet Bayram, gün içerisinde yapılan iki yarıştan da madalyayla döndü.

Bir günde çifte madalya

Manisa Büyükşehir Belediyespor formasıyla mücadele eden maratoncu Ahmet Bayram, gün içerisinde yapılan iki yarıştan da madalyayla döndü. İzmir Uluslararası Yarı maratonunda yaş grubunda 1'inci olan Ahmet Bayram, Balıkesir'de yapılan İsmail Akçay Yol Koşusu'nda da 2'ncilik kürsüsüne çıkarak büyük bir başarıya daha imza attı.

İzmir Uluslararası Yarı Maratonu ve İsmail Akçay Yol Koşusu'nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil eden sporcu Ahmet Bayram, her iki yarıştan da dereceyle döndü. İlerleyen yaşına rağmen yarışlarda elde ettiği başarılarla genç sporculara örnek olan Ahmet Bayram, İzmir Uluslararası Yarı Maratonunda 21 kilometrelik parkuru 1 saat 15 dakikada tamamladı. Bu sonuçla genel klasmanda 11'inci sırada yer alan Ahmet Bayram, yaş grubunda ise zirveye yerleşti. Aynı gün içerisinde Balıkesir'de kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen İsmail Akçay Yol Koşusu'na da katılan Ahmet Bayram, yeşil-beyazlı formayla mücadele ettiği bu yarıştan da dereceyle döndü. 12 kilometrelik parkuru 42 dakika 40 saniyede bitiren sporcu bu sonuçla yarışı 2'nci sırada tamamladı.

"Daha nice zaferlere imza atacağım"

Manisa Büyükşehir Belediyespor tarafından kendisine verilen destekler nedeniyle memnuniyetini dile getiren Ahmet Bayram, "Bana verilen destekler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu desteklerin karşılığında yeşil-beyazlı formayla bu başarıları elde etmek beni mutlu ediyor. Önünüzdeki süreçte de yapılacak yarışlarda Manisa Büyükşehir Belediyespor formasıyla inşallah daha nice zaferlere imza atacağım" dedi.

Sporcuyu tebrik etti

Kazandığı çifte zafer nedeniyle sporcuyu tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülü ise, "Başarılı sporcumuz Ahmet Bayram'a teşekkür ediyorum. Kendisi bu alanda kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek güzel zaferlere imza atıyor" ifadelerinde bulundu.

Bir günde çifte madalya

Bir günde çifte madalya

Bir günde çifte madalya

Bir günde çifte madalya

Bir günde çifte madalya

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber