Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Bir günde iki mevsim

Bodrum ilçesinde etkili olan sağanağın ardından yeniden yüzünü gösteren güneş, vatandaşları sevindirdi

Bir günde iki mevsim

MUĞLA (AA) - Bodrum'da iki mevsim birden yaşanıyor.

Bodrum'da öğle saatlerinde kısa süreli dolu ve sağanak etkili oldu. Yaklaşık bir saat süren yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçakların altına sığındı.

Yağışın ardından güneş yüzünü tekrar gösterdi. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, Cumhuriyet ve Cevat Şakir caddelerini hareketlendirdi. Bazı vatandaşlar ise Kumbahçe ve Paşatarlası sahilindeki kafe ve restoranlarda oturarak güzel havanın tadını çıkardı.

Restoran işletmecisi Medine Kutlu, Bodrum'da iki mevsim birden yaşadıklarını söyledi. Yağışın ardından güneşli havada balık tuttuğunu belirten Kutlu, "Az önce yağış vardı. Bir saat içinde yağış bitti ve güneş çıktı. Denize bile girebilirim" dedi. 

Bodrum Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçede günün en yüksek hava sıcaklığı 14 derece ölçüldü. Yağışların aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber