Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 13 Mart 2015 - 00:58 Yorum: 0

"Bir Hilal Uğruna" programı

YALOVA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen "Bir Hilal Uğruna" programı Yalova'da gerçekleştirildi.Gençlik ve Spor Bakanlığının Çanakkale Savaşı'nın ruhunu anlatmak...

'Bir Hilal Uğruna' programı

YALOVA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen "Bir Hilal Uğruna" programı Yalova'da gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Çanakkale Savaşı'nın ruhunu anlatmak ve unutturmamak amacıyla Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen "Bir Hilal Uğruna" programında Dursun Ali Erzincanlı şiirler okudu, Cihan Yıldız Çanakkale türküleri seslendirdi.

Programı Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü de takip etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber