Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Kasım 2014 - 09:58 Yorum: 0

"Bir Kan Bir Fidan" projesi

ŞANLIURFA (AA) - Türk Kızılayı kan bağışında bulunanlar adına fidanları toprakla buluşturuyor. Kızılay'dan yapılana açıklamaya göre, Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını...

'Bir Kan Bir Fidan' projesi

ŞANLIURFA (AA) - Türk Kızılayı kan bağışında bulunanlar adına fidanları toprakla buluşturuyor. 

Kızılay'dan yapılana açıklamaya göre, Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını gönüllü ve sürekli bağışçılarından karşılamak için çalışmalarını sürdüren Türk Kızılayı, kan bağışında bulunanlar adına fidan dikmeye başladı. Türk Kızılayı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın birlikte yürüttüğü "Bir Kan Bir Fidan" projesi ile önümüzdeki 5 yıl içinde 15 milyon fidanın toprakla buluşması hedefleniyor.

Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından başlatılan proje sayesinde ülke genelinde kan bağışçıları için fidan dikimi başladı. Düzenlenen kan bağışı organizasyonlarına büyük destek veren Şanlıurfa, "Bir Kan Bir Fidan" projesinin uygulama alanı oldu. Kan bağışçılarının, Kızılay şube başkanları ve Kızılay çalışanlarının katılacağı etkinlikte bağışçılar adına fidan dikim çalışmalarına başlanacak. Karşıyaka Mahallesindeki alana 29 Kasım Cumartesi günü saat 11.00'da dikim çalışmalarının başlanacağı belirtildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber