Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Haziran 2022 - 17:08 Yorum: 0

Bir kişi öldürüp diğerini yaralayan sanıklara ceza yağdı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı olayın faili olan 2 sanık, kasten öldürme suçundan müebbet hapis...

Bir kişi öldürüp diğerini yaralayan sanıklara ceza yağdı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı olayın faili olan 2 sanık, kasten öldürme suçundan müebbet hapis ve yaralama suçundan da 12'şer yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Gariplik Caddesi'nde 15 Ağustos 2020'de meydana gelen olayda; bir otomobile pompalı tüfekle ateş edilmişti. Olayda; Sefa Şakalar ile B.A. adlı şahıslar yaralanmıştı. Yaralılardan durumu ağır olan Sefa Şakalar, sevk edildiği Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Eğitim Sağlık ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili olarak R.B. ve E.D. adlı şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Şahıslar hakkında kasten adam öldürme ve adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla dava açılmıştı. Davanın karar duruşmasına, tutuklu sanıklar ve avukatları hazır bulundu.

Mahkeme heyeti, son sözlerinin alınmasının ardından sanıklara, kasten adam öldürme suçundan müebbet hapis, kasten yaralama suçundan da 12'şer yıl hapis cezası verilmesine hükmetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber