Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:04 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eros kedinin öldürülmesi) Önceki kararında 1 y...12:02 Efeler’de Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri hizmete giriyor12:02 Denizova GES projesinin yüzde 60’ı tamamlandı12:02 Meyve bahçelerinde artık bungalov yetişiyor, ne denetim var ne estetik12:02 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:02 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eylem Tok ve oğlunun iadesi) Amerika Birleşik...12:02 Başer’den açık hava sinemaları projesi12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Bizim savcılığ...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eylem Tok ve oğlunun iadesi) Biz soruşturmayı...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Böyle miktarda...12:00 Türk Telekom’dan çevreci veri merkezi çözümleri11:59 Geyiğe çarpan minibüste 2 kişi yaralandı11:59 ‘Menteşe’de Gençler İşte’ projesinde mesleki ve işbaşı eğitimleri tamamland...11:59 İran müziğinin iki ustası 9 Kasım’da İstanbul’da11:58 Kırıkkale’de "otobüsüm nerede" uygulaması başladı11:58 Üstgeçidi kullanmayan genç otomobilin çarpmasıyla metrelerce uçtu11:58 Türk Ocağında ’Hz. İnsan olma yolunda Nebevi Ahlâk’ konulu konferans11:55 Otomobilin otobüs durağına daldığı kazada ölü sayısı 4’e yükseldi
Sami Er
Asayiş 27 Şubat 2017 - 17:53 Yorum: 0

Bir kişinin ölümüne neden olan tır sürücüsünü kopan tampon yakalattı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde patlayan lastiği kontrol için araçtan inen iki kişiye çarparak 1 kişinin ölümü ve 1 kişinin yaralanmasına neden tır sürücüsü...

Bir kişinin ölümüne neden olan tır sürücüsünü kopan tampon yakalattı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde patlayan lastiği kontrol için araçtan inen iki kişiye çarparak 1 kişinin ölümü ve 1 kişinin yaralanmasına neden tır sürücüsü kopan tampon parçası sayesinde yakalandı.

Nazilli'nin Sevindikli Mahallesinde 24 Şubat günü meydana gelen trafik kazasında lastiği patlayan 06 YJF 55 plakalı otomobillerini kontrol etmek için aşağıya inen Ergün Balkış (30) ile Mustafa Saygılı'ya (38) çarpan tır olay yerinden kaçmıştı. Kazada Balkış'ın hayatını kaybederken, Saygılı ise ağır yaralanmıştı.

Şüpheli 3 tır farklı illerde yakalandı

Kazayı araştıran jandarma ekipleri, araca vurup kaçan tıra ait olduğu tespit edilen sağ ön tampon parçasını muhafaza altına aldı. Olay yerinden geçtiği belirlenen üç tırın gidiş güzergahlarında yapılan takip neticesinde bir tır Konya'da diğeri Denizli'de durduruldu ancak her iki aracında kazaya karışmadıkları tespit edildi.

Suçunu inkar etti

Nazilli ve İzmir yolunda çalışmalarını yoğunlaştıran jandarma ekipleri kameralar, dinlenme ve konaklama yerlerinin kontrol edilmesi sonucu şüpheli tırı Sultanhisar ilçesinde bulunan bir dinlenme tesisinde mola halinde yakaladı. Bulunan tampon parçasının karşılaştırılması sonucu kopan parçanın tırın kırık olan bölümüyle uyuştuğu belirlendi.

Önce suçunun olmadığını beyan eden tır şoförü M.K., jandarmanın tespitleri ve elindeki deliler karşısında suçunu itiraf eti. M.K., adli kontrol şartı ile salıverildi.

Bir kişinin ölümüne neden olan tır sürücüsünü kopan tampon yakalattı

Bir kişinin ölümüne neden olan tır sürücüsünü kopan tampon yakalattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber