Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mayıs 2016 - 20:38 Yorum: 0

Bir Kişiyi Yaralayan Zanlı 23 Gün Sonra Teslim Oldu

Kastamonu'da daha önceden arazi anlaşmazlığı yüzünden aralarında husumet bulunan bir kişiyi silahla bacağından vurarak yaralayan zanlı, emniyet güçlerine...

Bir Kişiyi Yaralayan Zanlı 23 Gün Sonra Teslim Oldu

Kastamonu'da daha önceden arazi anlaşmazlığı yüzünden aralarında husumet bulunan bir kişiyi silahla bacağından vurarak yaralayan zanlı, emniyet güçlerine teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, aralarında arazi anlaşmazlığı olan Eczacı Şenol T. ile camiye gittiği esnada yolda karşılaşan Satı N. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanında bulundurduğu silahla Şenol T.'ye ateş etti. Bacağından yaralanan Şenol T., hastaneye kaldırılarak tedavi edildi.

Olay sonrası firari olarak 23 gündür aranan Satı N., avukatı ile birlikte karakola giderek teslim oldu. Satı N., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara çıkartılacak.

Öte yandan, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı bulunduğu gerekçesiyle husumet olduğu ve Salih Şişman'ın araya girmesiyle birlikte ailelerin barışarak husumetin sona erdirildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber