Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 27 Ağustos 2014 - 12:28 Yorum: 0

"Bir kova buz kampanyası"

ALS hastalığına dikkati çekmek amacıyla başlatılan kampanyaya Sağlık Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi üyeleri de katıldı

'Bir kova buz kampanyası'

İZMİR (AA) - ALS hastalığına dikkati çekmek amacıyla başlatılan "bir kova buz" kampanyasına Sağlık Muhabirleri Derneği (SMD) İzmir Şubesi üyeleri de katıldı. 

İzmir'deki bir otelin bahçesinde baştan aşağı buzlu su döken gazeteciler Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İl Sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz ve İl Halk Sağlığı Müdürü Mehmet Nil Hıdır'a meydan okudu. 

SMD İzmir Şube Başkanı Erkan Doğan, hastalık hakkında farkındalık yaratmak ve hastaların sorunlarını gündeme taşımak amacıyla "bir kova buz" kampanyasına katıldıklarını belirtti.

Kampanya sayesinde kamuoyunun hastalığı tanıdığını dile getiren Erkan Doğan, ALS hastalarının sorunlarını bir rapor halinde Sağlık Bakanlığı'na ileteceklerini kaydetti.

Doğan, sağlık muhabirleri olarak kampanyaya para bağışlayacaklarını da sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber