Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

"Bir Şehnaz Oyun" Manavgat'ta sahnelendi

ANTALYA (AA) - Alanya Belediyesi Tiyatro Grubu, Manavgat'ta "Bir Şehnaz Oyun" adlı tiyatro eserini sahneledi.Alanya Belediyesi Tiyatro Grubu tarafından Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde...

'Bir Şehnaz Oyun' Manavgat'ta sahnelendi

ANTALYA (AA) - Alanya Belediyesi Tiyatro Grubu, Manavgat'ta "Bir Şehnaz Oyun" adlı tiyatro eserini sahneledi.

Alanya Belediyesi Tiyatro Grubu tarafından Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya ve çok sayıda Manavgatlı tiyatro sever izledi. 

Yönetmenliğini Devlet Tiyatrosu ve Operası Rejisörü Murat Atak’ın yaptığı "Bir Şehnaz Oyun" adlı müzikalde, Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı'na girişi sırasında yaşanan olaylar, mizahi bir dille anlatıldı.

Gösterim sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, oyunculara çiçek verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber