Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:43 Yorum: 0

"Bir Tablo Bir Bağış" Espark Alışveriş Merkezi’nde Açılıyor

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen modanın, eğlencenin ve kültürün merkezi Espark Alışveriş Merkezi, farklı bir sosyal sorumluluk...

'Bir Tablo Bir Bağış' Espark Alışveriş Merkezi’nde Açılıyor

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen modanın, eğlencenin ve kültürün merkezi Espark Alışveriş Merkezi, farklı bir sosyal sorumluluk projesi etkinliğine imza atıyor.

Espark'tan yapılan açıklamada, kağıt sanatının gençlerin hayallerine umut olduğuna dikkat çekildi.

"Türk Eğitim Vakfı yararına yapılan "bir tablo bir bağış" sergisi Espark Alışveriş Merkezi'nde açılıyor" denilen açıklamada, "Eskişehirli emekli öğretmen Hatice Özdemir Şengür, geliri Türk Eğitim Vakfı öğrencilerine bağışlanacak olan sergisini açıyor. Büyük el emeği ve sabır gerektiren kağıt rölyef sanatıyla hazırlanan eserler 13-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Espark Alışveriş Merkezi'nde sergilenecek" ifadelerine yer verildi.

Türk Eğitim Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Sevim Salkım ise, "Bir tablo satın alarak siz de bir öğrencinin hayatını değiştirebilir, hayallerine umut olabilirsiniz" dedi.

"Bir Tablo Bir Bağış" adını taşıyan ilk kişisel sergisini Eskişehir'de açmaktan mutlu olduğunu ifade eden Hatice Özdemir Şengür de, "Kağıt rölyef sanatıyla yapmış olduğum tabloların gelirini eğitim alanında hizmet veren Türk Eğitim Vakfı Eskişehir Şube'si ile paylaşacağım. Bu sayede eğitime olan katkım devam edecektir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber