Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 25 Eylül 2014 - 14:38 Yorum: 0

Bir toplumun kaderini bir kişi değiştirebilir

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Arguvan’ı ziyaret etti. Tatlı’yı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız İmer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yay karşıladı.

Bir toplumun kaderini bir kişi değiştirebilir

MALATYA - Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Arguvan’ı ziyaret etti. Tatlı’yı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız İmer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yay karşıladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı ziyaretinin ilkini Arguvan’da gerçekleştirdi. Tatlı, okul idareci ve öğretmenlerin motivasyonlarını yükseltmek, performans ve başarıyı arttırmak, okullardaki eksiklikleri yerinde görüp değerlendirmek maksadıyla Arguvan okullarında incelemelerde bulundu.

Tatlı Arguvan ziyareti kapsamında Arguvan Cumhuriyet Ortaokulu, Arguvan Atatürk İlkokulu ile Tatkınık Yatılı Bölge Okulunu ziyaret ederek okul idaresinden ve öğretmenlerden bilgiler aldı.  Okulların sorunlarıyla ilgili okul yöneticileriyle görüştükten sonra her türlü sorunu çözmek için hazırlıklı olduklarını il olarak ne  gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tatlı öğretmenlerle sohbet ederek özveriyle burada çalıştıkları için teşekkür etti ve  öğretmenlerle 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda Tatlı, ‘‘Bir toplumun kaderini bir kişi değiştirebilir buda ancak ve ancak inanarak ve kendine güvenerek mümkündür. Çocuklarımızı yetiştirirken akademik yönüyle beraber değerler eğitim yönüyle de en iyi şekilde yetiştirmek gerekir. Toplumu benimseyen ve değerlerine saygı duyan nesiller yetiştirmenin şart olduğunu vurguladı. Öğretmenin derse sevgisini katarak sunması gerektiğini belirten Tatlı, öğretmenlere güvendiğini ve her zaman yanında olduğunu söyledi.

Günün yoğunluğunun ardından ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber