Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 07 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

"Bir Yastıkta 50 Yıl"

Merkezefendi'de "bir yastıkta 50 yıl" geçiren çiftlerin örnek evlilikleri gençlere aktarılacak

'Bir Yastıkta 50 Yıl'

DENİZLİ (AA) - Merkezefendi Belediyesi, hazırladığı "Bir Yastıkta 50 Yıl" projesi ile ilçe sınırlarında yaşayan 50 ve daha uzun süredir evli olan çiftlerin evliliklerinin sırlarını gençlere aktaracak. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, sağlıklı gençlerin ve sağlam bir geleceğin oluşmasında aile kavramına günümüzde daha çok önem verilmesi gerektiğini düşünerek böyle bir proje hazırladıklarını belirtti.

Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve her geçen gün ilçe adına daha iyiye, daha güzele ulaşmak için çalışmalar yürüttüklerini anlatan Subaşıoğlu, şunları söyledi:

"Hazırlamış olduğumuz 'Bir Yastıkta 50 Yıl' projesi ile boşanmaların yoğun olduğu günümüzde aile kavramı üzerinde farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. İlçe sınırlarımız içerisinde yaşayan her yaştan ve her kesimden bireye ayrı ayrı ulaşarak 50 yıl ve daha uzun süredir evli olan çiftleri tespit edip, bu uzun ve örnek evliliklerin kahramanlarını konuşturduk. Proje kapsamında her türlü zorluğu aşarak yarım asır ve daha fazla evli kalan, evliliklerini uzun süre ayakta tutan çiftler sağlıklı ve mutlu evliliklerinin sırlarını anlatıp, uzun ömürlü evliliklerle ilgili önemli nasihatler verdi. Projemize destek sağlayan örnek çiftlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni evlenen ve evlenmek isteyen herkese evliliklerinde yarım asrı geride bırakan örnek çiftlerin yolundan gitmelerini temenni ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber