Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 14 Ocak 2022 - 17:43 Yorum: 0

Bir yılda 52 bin saatlik bağlantı

Kütahya'da, "Akıllı şehir uygulamaları" kapsamında şehrin farklı noktalarına noktasına konuşlandırılan 24 Wi-Fi istasyonları ile 2021 yılında ücretsiz...

Bir yılda 52 bin saatlik bağlantı

Kütahya'da, "Akıllı şehir uygulamaları" kapsamında şehrin farklı noktalarına noktasına konuşlandırılan 24 Wi-Fi istasyonları ile 2021 yılında ücretsiz olarak 20 bin cihazdan 52 bin saatlik bağlantı sağlandı.

18 tanesi kırsal mahallelerde olmak üzere toplamda 24 adet konuşlandırılan ücretsiz Wi-Fi istasyonları ile akıllı şehir uygulamalarına önemli bir projeyi daha hayata geçirdik.

2021 yılında sadece kırsal mahallelerimizde yer alan 18 Wi-Fi istasyonlarımızdan son üç ayda 12 bin cihaz bağlantısı sağlandı. Yine kırsal mahallelerimizde 32 bin saatlik bağlantı ile 6 Terabayt (TB)'lık veri kullanımı gerçekleşti.

Toplamda 24 Wi-Fi istasyonlarımızdan bir yılda 20 bin cihazdan 52 bin saatlik bağlantı sağladı. Toplamda ise 13 TB'lik veri kullanımı gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber