Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Asayiş 16 Haziran 2020 - 11:38 Yorum: 0

Bir yıllık emeğini kurtarmak için traktörle ateşin içine daldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle ekili arazilerde yangın çıkarken, tarla sahibi ekinini kurtarmak için traktörle alevlerin...

Bir yıllık emeğini kurtarmak için traktörle ateşin içine daldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle ekili arazilerde yangın çıkarken, tarla sahibi ekinini kurtarmak için traktörle alevlerin içine daldı.

Yangın, ilçeye bağlı Dilekli Kırsal Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, henüz hasadı yapılmamış arpa ve buğday ekili tarlalarda belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri ile çevredeki mahalleliler traktörlerle ve kendi imkanlarıyla alevleri söndürmeye çalışırken, itfaiye de çağrıldı.

Kısa sürede büyüyen yangına müdahale etmeye çalışan tarla sahibi bir vatandaş, traktörüyle alevlerin içine daldı. O anlar başka bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Korkuya neden olan yangın, itfaiye ekipleriyle birlikte 20 traktör ve çok sayıda vatandaşın 3 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangında 200 dönüm ekili alanın yandığı iddia edildi.

Bir yıllık emeğini kurtarmak için traktörle ateşin içine daldı

Bir yıllık emeğini kurtarmak için traktörle ateşin içine daldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber