Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 15:19 Yorum: 0

Biraralık Ortaokulunda motivasyon etkinliği

Erdemli ve Başarılı Birey Projesini başarı ile uygulayan Adıyaman Biraralık Ortaokulunda öğretmenlerin moral ve motivasyonunu yükseltmek için çiğköfte...

Biraralık Ortaokulunda motivasyon etkinliği

Erdemli ve Başarılı Birey Projesini başarı ile uygulayan Adıyaman Biraralık Ortaokulunda öğretmenlerin moral ve motivasyonunu yükseltmek için çiğköfte etkinliği düzenlendi.

Biraralık Ortaokulu Müdürü Abdurrahman Yakut, okul idarecileri, öğretmenlerin yanı sıra etkinliğe Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu'da katıldı.

Öğretmenlerin moral ve motivasyonun yükseltilmesi için düzenlenen etkinlikte konuşan Biraralık Ortaokulu Müdürü Abdurrahman Yakut, milli ve manevi değerlere bağlı bir gençlik yetiştirmek çalıştıklarını ifade etti.

Yakut, "Okul olarak gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize bağlı gençlerin yetiştirilmesi için Erdemli ve Başarılı Birey Projesini uyguluyoruz. Bu projenin moral ve motivasyon etkinlikleri kapsamında da zaman zaman öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize, çiğköfte, tatlı ikramının yanı sıra gezi etkinlikleri düzenliyoruz. Gençlerimizi yarınlara ulaştırmak için sürekli koşuşturmaca çerisindeyiz. 15 Temmuz ruhunu gençlerimizde değerler haline getirmek istiyoruz. İlimizde başarısıyla göz dolduran okulumuzun daha başarılı olması için öğretmen, öğrenci ve veliler arasındaki birlik ve beraberliği devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Biraralık Ortaokulunda motivasyon etkinliği

Biraralık Ortaokulunda motivasyon etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber