Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2016 - 11:53 Yorum: 0

Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı: “Gazilik nesilden nesile taşınacak bir onurdur”

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Gaziliğin nesilden nesile...

Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı: “Gazilik nesilden nesile taşınacak bir onurdur”

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Gaziliğin nesilden nesile taşınacak bir onur" dedi.

Pınarbaşı, Türk milletinin Kurtuluş Savaşlarında verdiği mücadele ruhunu bugün de hiçbir zaafiyete uğratmadan taşıdığını belirterek, "15 Temmuz'da bir hain cuntacının darbe girişimine karşı verilen mücadele bunun kanıtıdır" ifadelerini kullandı.

Vatan topraklarının her karışında vatanının bölünmez bütünlüğü için canını siper eden şehit ve gazilerimizin kanlarının bulunduğunu vurgulayan Pınarbaşı, "Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasında da, yine aynı inanç ve kararlılık vardır. Bize düşen görev ise, şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine sahip çıkmak, onlara layık olmaktır. Bu toprakları vatan kılan, her bir şehide, her bir gaziye, isimleri bilinmeyen tüm kahramanlara şükranlarımızı, saygılarımızı ve minnetlerimizi sunuyoruz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'e istiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı "müşir" ve "gazi" unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber