Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı20:22 Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı20:18 Sulusaray’da depremde panik yaparak kaçmaya çalışan 5 kişi yaralandı20:18 Ticari aracın çarptığı bisiklet sürücüsü hastanede öldü20:17 Çin: "İsrail Refah’a saldırı planından vazgeçmelidir”20:16 Depremin yaşandığı Tokat’ta okullar 1 gün tatil edildi20:10 Afrika’dan gelen toz taşınımı Adana’da etkili oldu20:10 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Tokat Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde m...20:09 Uşak’ta yapılan operasyonda çok sayıda kaçak makaron ele geçirildi20:09 Ankara’da ilginç yolculuk: Minibüsün camından sarkan köpek görenleri şaşırt...20:07 Türkiye Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma20:06 Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor20:06 Tokat Valisi Hatipoğlu: "Gelen ilk haberlere göre can kaybı yok”20:05 Memur-Sen Heyeti Bakan Işıkhan’la kamu görevlilerinin çözüm bekleyen sorunl...20:04 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aynı aktörlerin şimdi de tek ses olarak İsrail’e du...20:04 Bakırköy’de kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganın kaçış anı kamerada20:00 Aydın’da gıda zehirlenmesi şüphesiyle öğrenciler hastanelik oldu19:59 Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Fenerbahçe: 019:58 Kenya’da askeri helikopter düştü: 5 ölü, 3 yaralı19:58 Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 70 metre uzatılacak
Yerel 22 Ağustos 2017 - 10:03 Yorum: 0

Birecik’te temizlik seferberliği

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, her gün bir mahalleyi yaklaşık 80 kişilik ekiple bir baştan...

Birecik’te temizlik seferberliği

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, her gün bir mahalleyi yaklaşık 80 kişilik ekiple bir baştan diğer başa önce süpürüyor.

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, beraberinde Birecik Kaymakamı Kadir Perçi ve AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ve belediye meclis üyeleri ile temizlik ekiplerinin Kurtuluş Mahallesindeki çalışmalarını yerinde denetledi.

Başkan Pınarbaşı, ekiplere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başlattıkları yeni uygulama ile temizlik ekiplerinin mahallelerde tek tek yoğunlaşmasının daha iyi sonuçlar verdiğini söyledi.

Vatandaşlarla da görüşerek yapılan hizmetle ilgili düşüncelerini alan Pınarbaşı, halka verdiği mesajda, yapılan hizmetlerin korunması temennisinde bulunarak, "Temizlik ekiplerimizi toplu halde her gün bir mahallede görevlendirdiğimizde çalışmaların daha sağlıklı ilerlediğini gördük. Çöpler toplandı, süpürüldü, yıkandı. Her yer pırıl pırıl oldu. Aynı çalışmayı diğer mahallelerimizde de gerçekleştireceğiz. Yalnız ben vatandaşlarımdan bir şey istiyorum. Lütfen yapılan hizmete sahip çıkalım. Herkes evinin önünü, işyerinin önünü, caddesini temiz tutsun. Çöpler ortaya atılmak yerine çöp kovalarına ve konteynerlere konulsun" dedi.

Birecik Kaymakamı Kadir Perçi ise, güzel ve örnek olacak bir uygulama ile karşı karşıya olduklarını belirterek, "Ekiplerin hep birlikte tek bir noktaya odaklanması çalışmaların hızlanmasını sağlıyor. Birecik yerleşim yeri olarak çok geniş bir alana dağılmış durumda. Dolayısıyla sahada rüzgardan ve dış etkenlerden dolayı kirlenme de çok fazla oluyor. Buna rağmen ilçemizin pırıl pırıl olmasını sağlayan başkana ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Birecik’te temizlik seferberliği

Birecik’te temizlik seferberliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber