Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Ocak 2015 - 14:48 Yorum: 0

Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Teknik Direktörü Ortakudaş:

Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da mağlubiyet üzüntüsü

TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, rakipleri karşısında talihsiz bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Ortakudaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hatayspor karşısında öne geçtiklerini ancak bu üstünlüklerini koruyamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Geçen hafta Sarıyer maçında kazandıklarını dile getiren Ortakudaş, "Galibiyetlerle yolumuza devam etmek istiyorduk ancak talihsiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

Ortakudaş, Hatayspor'un saha ve seyirci avantajını iyi kullandığını ifade ederek, "Taraftarını arkasına aldı. Karşılaşmanın genelinde daha iyi görünen taraftılar ama kaçırdığımız net pozisyonlar ve verilmeyen penaltımız var. Penaltımız verilse öne geçecektik. Bu olmadığı gibi son dakikada da yediğimiz basit golle bir puandan da olduk. Bu mağlubiyete takılı kalmadan önümüze bakacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber