Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 12:38 Yorum: 0

Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan:

Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'ya yönelik yapılan algı operasyonunu sert bir şekilde kınayarak, "Valimizin...

Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan:

Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'ya yönelik yapılan algı operasyonunu sert bir şekilde kınayarak, "Valimizin yanındayız" mesajı verdi.

Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın yanında olduğunu ve bölgedeki bazı karanlık odaklarının, PKK, DAEŞ ve FETÖ ile mücadele eden yöneticileri hedef seçip, yıprattığını belirtti.

Aslan "Kıymetli ve değerli valimiz Ali Yerlikaya ile alakalı medyada asılsız haberler dolaşmaktadır. Güya kıymetli valimiz DAEŞ terör örgütünü övmekte ve intihar eylemcisini övücü cümleler kullanmaktadır. Bu iddiaya aklı başında olan, kıymetli Valimizin 15 Temmuz darbe gecesindeki duruşunu bilen kimse inanmayacaktır. Bizler, Gaziantep halkı ve STK yöneticileri olarak çok iyi biliyoruz ve inanıyoruz ki, değerli Valimizin bu alçakça saldırıları destekleyecek ne bir cümlesi ne bir düşüncesi ne de bir eylemi vardır. Eğer bahsedilen video incelenirse Valimizin orada anlattığı, övdüğü kişilerin emniyet mensuplarımız oldukları görülecektir. Son olarak bizlere düşen bizlere bir haber ulaştığında, o haberin doğru mu yanlış mı olduğunu araştırmak ve ona göre yorumda bulunmaktır. Böyle basit ve alçakça propagandalarla yöneticilerimiz asla susturulamayacaktır. Hak ortadadır ve insanlar nezdinde de eninde sonunda ortaya çıkacaktır" İfadelerine yer verdi.

Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan:

Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber