Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ekim 2016 - 13:48 Yorum: 0

Birlik ve beraberlik ormanı Foça’da yeşerecek

Foça Belediyesi, Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi ve Ege Orman Vakfı işbirliği ile 28-30 Ekim 2016 tarihlerinde, "Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi Ormanı...

Birlik ve beraberlik ormanı Foça’da yeşerecek

Foça Belediyesi, Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi ve Ege Orman Vakfı işbirliği ile 28-30 Ekim 2016 tarihlerinde, "Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi Ormanı Dikim Etkinlikleri" yapılacak.

İzmir'de yaşayan Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi mezunları, birlik ve beraberliğin pekişmesi ve her bireyin her zaman her koşulda güzel şeyler yapabileceğini vurgulamak amacıyla, Foça Belediyesi ve Ege Orman Vakfı ile beraber Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi Ormanı Projesini gerçekleştirecek. Proje ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Ege Orman Vakfı'na tahsis etmiş olduğu Foça- Bağarası mevkindeki askeri alandaki 40 bin fidanlık ormanlık alanın ağaçlandırılması kapsamında Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi mezunları tarafında yaklaşık 13 bin fidan bağışlandı.

Foça'nın yeşillendirilmesine katkıda bulunacak orman, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerin gelecek nesillere güzel bir miras olarak dikilecek.

Etkinlik kapsamında, yaklaşık 200 kadar Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi mezunu, fidan dikimi için 28-30 Ekim 2016 tarihleri arasında Foça'ya gelecek. Foça'ya gelecek olan mezunlar arasında Türkiye'ye mal olmuş sanat ve kültür camiasından değerli mezunları da yer alacak. Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi mezun olan sanatçılar, sanat eserlerini Foça halkıyla paylaşacaklar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber