Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 27 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu, Lapseki'de

ÇANAKKALE (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı ziyaret etti.Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında...

Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu, Lapseki'de

ÇANAKKALE (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı ziyaret etti.

Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Tour of Çanakkale Uluslararası Bisiklet Yarışı" nedeniyle ilçeye gelen Müftüoğlu, Başkan Yılmaz ile görüşüp çalışma hakkında bilgi verdi.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Eyüp Yılmaz, Müftüoğlu'na teşekkür plaketi takdim etti.

 

Türk sporunun finansal sorunları olduğunu belirten Müftüoğlu, bunların aşılma noktasına gelindiğini söyledi.

Şimdi de eldeki finansmanı doğru kullanma sorunlarının ortaya çıktığını anlatan Başkan Müftüoğlu, "Bunu tüm spor dallarımız için söylüyoruz. Türk sporu daha da gelişecek. İlerleyen yıllarda olimpiyatlarda yükselen bir değer olarak Türkiye'yi göreceğimize inanıyorum" dedi.

ETİKETLER: Lapseki , Çanakkale
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber