Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Eylül 2016 - 12:18 Yorum: 0

Bisiklet tutkunları Antalya’ya kadar pedal çevirdi

Didim'den 10 Eylül'de hareket eden Didim Poseidon Bisiklet Grubu üyeleri Nusret Tankal ve Cihan İpekçiler 450 km pedal çevirerek Antalya'ya kadar gittiler.

Bisiklet tutkunları Antalya’ya kadar pedal çevirdi

Didim'den 10 Eylül'de hareket eden Didim Poseidon Bisiklet Grubu üyeleri Nusret Tankal ve Cihan İpekçiler 450 km pedal çevirerek Antalya'ya kadar gittiler. 6 günlük maceranın ardından iki bisikletçi Antalya'ya ulaşarak Didim'de bir ilke imza attı.

Didim Poseidon Bisiklet Grubu üyeleri Nusret Tankal ve Cihan İpekçiler spor amaçlı ve bisiklet kullanmaya teşvik amaçlı olarak Didim'den Antalya'ya kadar pedal çevirdi. 10 Eylül günü Didim'den başlayan Aydın, Denizli ve Muğla üzerinden Antalya'ya giden iki bisiklet sevdalısı, geçtikleri güzergâhlarda da tarihi ve ören yerlerini de ziyaret ettiler. 6 gün süren yolculukta bir çok yerde zorlu yolu aşan bisiklet tutkunu iki sporcu akşamları da kamp yaparak günün yorgunluğunu attılar.

Didim'den ilk kez Antalya'ya kadar pedal çeviren iki sporcu geziyle ilgili günlük kat ettikleri yol miktarı, güzergâhları, harcadıkları kalori ve hızlarıyla ilgili istatistiksel bilgileri de sosyal medya hesaplarında paylaştıkları görüldü.

Tur'a katılan Didim Poseidon Bisiklet Grubu üyeleri Nusret Tankal spor amaçlı olarak bu turu düzenlediklerini ve Antalya'ya kadar bir çok yere ziyaret edip görmek imkânı da bulduklarını ifade ederek "Zorlu da olsa çok güzel bir parkur oldu. Birçok yeri gezip gördük. Yolda zaman zaman diğer İllerden bisikletçi arkadaşlar da bize eşlik etti. Didim'den ilk kez bu kadar uzak bir mesafeye pedal çevirdik. İki arkadaş bunu düzenledik. Gelecek aylardan Didim'den Edirne'ye kadar pedal çevirmeyi planlıyoruz." dedi.

Bisiklet tutkunları Antalya’ya kadar pedal çevirdi

Bisiklet tutkunları Antalya’ya kadar pedal çevirdi

Bisiklet tutkunları Antalya’ya kadar pedal çevirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber