Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 19 Mayıs 2019 - 17:08 Yorum: 0

Bisiklet Vadisi’nde anlamlı etkinlik

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, ziyaretçilerini...

Bisiklet Vadisi’nde anlamlı etkinlik

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ayçiçeği Bisiklet Vadisi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Camili Mahallesindeki Bisiklet Vadisinde kutlama ve etkinlikler düzenlendi. Anaokulu öğrencilerinin denge bisiklet gösterisi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Grubu öğrencilerinin ileri sürüş teknikleri gösterisinin yer aldığı programda, ödül töreni de düzenlendi.

Bisiklet Vadisi’nde anlamlı etkinlik

Bisiklet Vadisi’nde anlamlı etkinlik

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber