Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 18 Şubat 2018 - 09:48 Yorum: 0

Bisikletçiler gece pedal çevirdi

İstanbul Bisiklet İl Temsilciliği ile Kağıthane Belediyesi tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen BO-CE dağ bisikleti gece yarışı yapıldı.

Bisikletçiler gece pedal çevirdi

İstanbul Bisiklet İl Temsilciliği ile Kağıthane Belediyesi tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen BO-CE dağ bisikleti gece yarışı yapıldı. Yaklaşık 100 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışta dereceye girenler ödüllerini aldı.

İstanbul Bisiklet İl Temsilciliği ile Kağıthane Belediyesi tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen BO-CE dağ bisikleti gece yarışı Hasbahçe Mesire alanında gerçekleştirildi. Düzenlenen yarışmaya birçok ilden yaklaşık 100 sporcu katıldı. Derece girmek için sporcular zorlu parkuru en kısa sürede tamamlamaya çalıştı. Dereceye giren sporcular ödüllerini Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç verdi.

Yapılan yarışma hakkında bilgi veren organizasyon sorumlusu Bora Tilki, "Şu an 100'e yakın sporcu var. Daha önceki yarışmalara 20 yarışmacı ile başladık. Zamanla bu sayı arttı. Bu sayı 120'ye kadar çıktı. Biz şehrin göbeğinde bisiklet tutkusunu yaşatmaya çalışıyoruz. Gençlere örnek olmaya çalışıyoruz. Bunu yapmamızdaki araç da sevdirmek. Çünkü herkesin bir şekilde başlaması gerekiyor. Ormanda zor olmaması için ilk başta böyle yerlerden başlatıyoruz. Katılım gayet iyi, Kağıthane Belediyesi bize bu konuda yardımcı oldu" dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise, "Kağıthane Belediyesi bugün değişik bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Geleneksel sporların yanında dağ bisikleti gece yarışı yapıldı. Gerçekten güzel, farklı bir etkinlik oldu. Bütün sporcuları tebrik ediyoruz. Bu tür etkinlikler devam edecek inşallah" ifadelerini kullandı.

Yarışmada birinci olan Gökhan Uzuntaş, "Bu gece yarışları 3 sene öncesinde her sene yapılıyordu. Bir, iki sene ara verildi. Tekrar yarışlar başladı. Gece yarışmak güzel, zevkli, eğlenceli... Parkur park içerisinde düz bir zeminden oluşuyor. Teknik gerektiriyor, kondisyon gerektiriyor. Her şeyi barındırıyor. Farlarımızın yardımıyla yolu görüyoruz. Eğlenceli bir yarıştı. Belli bir tempoda giderken birinci oldum" diye konuştu.

Program dereceye girenlere ödül verilmesiyle son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber