Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

Bisikletli oryantiring müsabakaları Mersin'de sona erdi

MERSİN (AA) - Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Tarsus Belediyesi'nce düzenlenen bisikletli oryantiring yarışması sona erdi.Kulak Mahallesi ile Karabucak Ormanı arasında gerçekleştirilen yarışlara...

Bisikletli oryantiring müsabakaları Mersin'de sona erdi

MERSİN (AA) - Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Tarsus Belediyesi'nce düzenlenen bisikletli oryantiring yarışması sona erdi.

Kulak Mahallesi ile Karabucak Ormanı arasında gerçekleştirilen yarışlara 20 ilden 100’e yakın kadın ve erkek sporcu katıldı. Erkekler Hasan Eren Bulkara (İzmir), Ercan Aslan (ODTÜ), Ali Öner (ODTÜ) ve Cevdet Alyılmaz (İzmir), kadınlar Nermin Senmen (ODTÜ) dereceye girdi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Genel Sekreteri İsa Gençtürk, yaptığı açıklamada, bisikletli oryantiring yarışlarını Türkiye'de ilk kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İki gün süren yarışmaların 4 kademede yapıldığını belirten Gençtürk, kendilerine destek veren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a da teşekkür etti.

Belediye Başkanı Şevket Can da etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Müsabakaların keyifli geçtiğini ifade eden Can, katılım gösteren sporcuları da tebrik etti.

Dereceye giren sporculara plaket ve madalya verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber