Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Şubat 2018 - 12:13 Yorum: 0

Bismil’de yol yama ve tamir çalışması devam ediyor

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, asfalt, kilitli parke taşı döşeme, kaldırım, yol açma çalışmalarının...

Bismil’de yol yama ve tamir çalışması devam ediyor

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, asfalt, kilitli parke taşı döşeme, kaldırım, yol açma çalışmalarının yanı sıra yollarda bulunan çukurlara asfalt kullanılarak yama ve tamir işleri yapılıyor.

Kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Bismil Belediyesi asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe merkezi ve Tepe mahallesinde asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri güzel havaların etkisiyle belirlenen program dahilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması yapıyor. Bismil genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergahlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Yama ekiplerinin çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, "Bismil Belediyesi olarak Bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız" dedi.

Bismil’de yol yama ve tamir çalışması devam ediyor

Bismil’de yol yama ve tamir çalışması devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber