Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 05 Eylül 2016 - 19:03 Yorum: 0

Bitki kuşlar Mogan’da

ANFA Genel Müdürlüğü peyzaj mimarlarının tasarladığı "bitkilerden oluşan kuşlar', görenleri kendine hayran bırakıyor.

Bitki kuşlar Mogan’da

ANFA Genel Müdürlüğü peyzaj mimarlarının tasarladığı "bitkilerden oluşan kuşlar', görenleri kendine hayran bırakıyor. Kuşlar Mogan Park'ta sergileniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ANFA Genel Müdürlüğü'nün Mogan Park'ta bitkilerden yaptığı kuşlar, görenleri kendine hayran bırakıyor. ANFA Genel Müdürlüğü yetkilileri, uzman ve deneyimli ekipleriyle "bitki kuşlar" çalışmasını kısa sürede tamamladıklarını ifade ettiler. Yetkililer, demir profil yardımıyla üç adet kuş yapıldığını belirterek, bu kuşlar için begonya ile sedum çiçeği kullanıldığını kaydettiler. Mogan Park'ın girişine çok yakın Ördek adası adı verilen bölgede dekoratif ahşap ve kayrak taşı katkılarıyla kurulan "bitki kuşlar" çalışmasının büyük ilgi gördüğünü anlatan ANFA yetkilileri, yeni ve farklı uygulamalar üzerinde de çalışmalar yaptıklarını söylediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber