Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Nisan 2015 - 17:43 Yorum: 0

Bitlis Amatör Ligi

Bitlis Özgüzelderespor ile Tatvanspor şampiyonluk mücadelesi verecek

Bitlis Amatör Ligi

BİTLİS (AA) - Bitlis Amatör Ligi A Grubu'ndan lider olan Bitlis Özgüzelderespor, B grubunu lider tamamlayan Tatvanspor ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Pazar günü Bitlis 8 Ağustos Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.00'de başlayacak.

Bitlis Özgüzelderespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Osmanoğulları, gazetecilere yaptığı açıklamada, maçta her iki takım taraftarının dostluk örneği sergilemesi gerektiğini söyledi.

Aynı şehrin iki takımının karşılaşmasında kazanan tarafın Bitlis olacağını ifade eden Osmanoğulları, şöyle konuştu:

"Tek isteğimiz, tatsız olayların yaşanmaması, kavga olmaması ve sporseverlere kentimize yakışır bir maç izlemek. Spor, özellikle de futbol, insanların sevdikleri takıma tutkularını gösterebilecekleri, keyif alabilecekleri bir yer. Ancak bu tutku ve takıma duyulan sevgi, rakip takıma, onun oyuncu ve taraftarlarına saygı çerçevesinde gösterilmeli. Rekabet sadece sahada kalmalı, taraftarlar sevdiği kulüpleri desteklerken, karşı takımın oyuncularına ve taraftarlarına hakaret etmemelidir. Sporda şiddete yer yok. Bu nedenle her türlü  şiddeti, sözlü ya da fiziki saldırıyı kınamakta, şiddetin futbol sahalarında ve genel olarak futboldan uzak olması için mücadele edilmektedir."

Hafta sonu oynanacak maçta konuk takımı yenerek yollarına devam etmek istediklerini belirten Osmanoğulları, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını ve Bitlis ve ilçelerinde futbola gönül veren herkesi maça beklediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber