Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2014 - 18:13 Yorum: 0

Bitlis Belediyesi, broşürle halktan özür diledi

BİTLİS (AA) - Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, altyapı çalışmalarında çevreye verdikleri rahatsızlıktan dolayı vatandaşlardan özür dileyerek, el broşürü dağıttı.Çarşı...

Bitlis Belediyesi, broşürle halktan özür diledi

BİTLİS (AA) - Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, altyapı çalışmalarında çevreye verdikleri rahatsızlıktan dolayı vatandaşlardan özür dileyerek, el broşürü dağıttı.

Çarşı merkezinde vatandaşlarla tek tek tokalaşan Olan ile belediye meclisi üyeleri, altyapı çalışmalarında çevreye verdikleri rahatsızlıktan dolayı özür diledi.

Devam eden çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi veren Olan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyeyi devraldıktan sonra 5 aylık süreçte kentin en önemli sorunlarından biri olan altyapı çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Sorunların en hızlı şekilde çözümü için halkla bir bütün olarak çalışmak zorunda olduklarını ifade eden Olan, "Altyapı çalışmaları sonucu ortaya çıkan olumsuz çevre koşullarından dolayı vatandaşlarımızın hoşgörüsüne sığınıyoruz. Özlemi duyulan yaşanılabilir bir Bitlis için yeni projelerde geliştireceğiz. Bu çalışmalarımız sırasında halkımızın vermiş olduğu destekten dolayı minettarız. Geleceğe umutlu, gülen gözlerle bakan çocuklarımız için biraz sabretmemiz gerekiyor" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber