Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

Bitlis Belediyesinin çalışmaları

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün sürdürdüğü kilitli parke, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Bitlis Belediyesinin çalışmaları

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün sürdürdüğü kilitli parke, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kentte seferberlik ilan eden Bitlis Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol yapım ve ihtiyaç duyulan bölgelerde açılan yeni yollarla yaya ve araç trafik akışını rahatlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; sıcak asfalttan kaldırıma, kilitli parke taşı döşemeden bordür kaplamaya kadar her alanda kentin çehresini yeniliyor. Planlamada öncelik verilen bölgelerde çok sayıda ekiple eşzamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar, kentte hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor. Birçok mahallede bozulan yolların onarım çalışmaları devam ederken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, asfalt yama, kanalizasyon, duvar, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

Saray, İnönü, Müştakbaba mahalleleri gibi kentin bir ucundan öteki ucuna birçok cadde ve sokakta ekipler yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Memduh Kınay, ekiplerin eşzamanlı olarak kentin geneline yayıldığını belirterek, "Kent merkezi ve mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz. Saray Mahallesi anayolda kanalizasyon boruları döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Yine İnönü ve Gazibey mahallelerimizde kilit parke taşı döşeme, yol yapım, kanal temizleme ve kaldırım onarım çalışmalarımız devam ediyor. Kent merkezinde ve mahallelerimizde şu ana kadar toplamda 43 bin metrekare kilit parke taşı döşendi. Diğer mahallelerimizde de aynı tempoda kaldırım yol yapım ve duvar çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda kent genelinde yayılmış olan çalışmalarımız öngördüğümüz planlamaya uygun şekilde devam ediyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber