Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Ağustos 2016 - 10:03 Yorum: 0

Bitlis Gazisi ailesine kavuştu

Bitlis'te teröristlerle girdiği çatışma sırasında yaralanarak tedavi altına alınan Tuncay Kavas, memleketi Şereflikoçhisar'a dönerek ailesine ve sevenlerine...

Bitlis Gazisi ailesine kavuştu

Bitlis'te teröristlerle girdiği çatışma sırasında yaralanarak tedavi altına alınan Tuncay Kavas, memleketi Şereflikoçhisar'a dönerek ailesine ve sevenlerine kavuştu.

Teröristlerle Nazar Köprüsü mevkinde çıkan çatışmada silah arkadaşlarından birinin şehit olduğu anda kendisi de yaralanarak gazi olan Tuncay Kavas, Bitlis Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalesinin ardından taburcu edilerek ailesinin yanına döndü.

Tuncay Kavas'ın böbrek bölgesinden giren kurşunun sırt kısmından geri çıktığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kendisine moral vermek için gelenlere "aslan gibi ayaktayım" sözleri ile gazinin moral verdiği yakınları tarafından ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber