Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Haziran 2017 - 13:33 Yorum: 0

Bitlis şehidi yarın toprağa verilecek

Bitlis'te bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şuayip Şilepe, yarın Samsun'un Vezirköprü ilçesinde...

Bitlis şehidi yarın toprağa verilecek

Bitlis'te bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şuayip Şilepe, yarın Samsun'un Vezirköprü ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Bitlis'in Tatvan ilçesi Anadere mevkisinde bölücü terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Vezirköprü ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Şuayip Şilepe şehit olmuştu.

Şehidin cenazesi bugün Van Asayiş Kolordu Komutanlığındaki törenin ardından Merzifon Askeri Havaalanına getirilecek.

Bekar olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Şuayip Şilepe'nin cenazesi, yarın (23 Haziran Cuma) cuma namazını müteakip Vezirköprü Karabük Mahallesi Merkez Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonra Karabük Mahallesi Mezarlığına defnedilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber