Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 10:43 Yorum: 0

Bitlis Tanıtım Günleri

BİTLİS (AA) - Hizan Kaymakamlığı, 13-16 Kasım tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek "Bitlis Tanıtım Günleri"ne katılacak.Hizan Kaymakamı Sedat İnci, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

Bitlis Tanıtım Günleri

BİTLİS (AA) - Hizan Kaymakamlığı, 13-16 Kasım tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek "Bitlis Tanıtım Günleri"ne katılacak.

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri ile ürünlerini tanıtmak amacıyla, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenecek "Bitlis Tanıtım Günleri" katılacaklarını söyledi.

İlçenin güzelliklerini en iyi şekilde tanıtacaklarını ifade eden İnci, şöyle konuştu:

"İlçemizin yöresel ürünleri olan karakovan balı, ceviz ve fındığımızı en iyi şekilde Ankara'da yaşayan Bitlisli hemşehrilerimize ve Ankaralılara tanıtacağız. Kadınlarımızın yaptığı el dokuması halıları, genç girişimci Faruk Yılmaz'ın ürettiği yerli elektro gitarları, ilçemizin zengin tarihi ve kültürünü, ayrıca ilim şahsiyeterimizden Bediüzzaman Said Nursi'nin eserlerini, yaşadığı dönemde kullandığı eşyaları tanıtacağız. Tanıtım günleri hazırlığı için önümüzdeki günlerde kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantı yapacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber