Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Bitlisli sporcuların "kayak" başarısı

BİTLİS (AA) - Bitlisli 10 kayakçı, milli takımın aday kadrosuna seçildi.Türkiye Kayak Federasyonu İl Temsilcisi Kenan Aşit, yaptığı açıklamada, Bitlisli sporcuların Erzurum'da düzenlenen...

Bitlisli sporcuların 'kayak' başarısı

BİTLİS (AA) - Bitlisli 10 kayakçı, milli takımın aday kadrosuna seçildi.

Türkiye Kayak Federasyonu İl Temsilcisi Kenan Aşit, yaptığı açıklamada, Bitlisli sporcuların Erzurum'da düzenlenen yarışlarda büyük başarı elde ettiğini hatırlattı.

Elde edilen başarıyla 10 sporcunun milli takımın aday kadrosuna seçildiğini anımsatan Aşit, "Bitlis olarak yaklaşık 10 yıldır böyle bir başarıya hasrettik. Geçmişte kayak sporunda her daim başarımız vardı. İnşallah bundan sonra ki yıllarda da aynı başarılar devam edecek" dedi.

Kayak Antrenörü Mesut Huyut ise Bitlisli kayakçıların bu yıl yarışlarda büyük başarı elde ettiğini söyledi.

Kentte kayakçılığı iyi bir seviyeye ulaştırmak için çabaladıklarını ifade eden Huyut, başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber