Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi
Asayiş 08 Ekim 2016 - 12:48 Yorum: 0

Bitlis’te 7 ayrı hırsızlık olayına karışan hırsızlar yakalandı

Bitlis'te ayrı tarihlerde meydana gelen 7 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 3 hırsızdan 2'si yakalandı, 1'i ise aranıyor.

Bitlis’te 7 ayrı hırsızlık olayına karışan hırsızlar yakalandı

Bitlis'te ayrı tarihlerde meydana gelen 7 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 3 hırsızdan 2'si yakalandı, 1'i ise aranıyor.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bitlis il merkezimizde 02.09.2016 tarihi ile 27.09.2016 tarihleri arasında Hüsrev paşa mahallesinde meydana gelen 4, Atatürk mahallesinde 1, Taş mahallesi 1 ve Zeydan Mahallesinde 1 olmak üzere toplam 7 ayrı Hırsızlık, Mala Zarar Verme Ve Konut Dokunulmazlığını İhlal olaylarıyla ilgili, olayları gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları yakalamak ve çalınan malzemeleri ele geçirmek amacı ile Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekibinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren şüpheliler olay yerlerine yakın kamera görüntülerinden tespit edilmiştir. Ekiplerimizin şüpheli şahısları ve çalınan malzemeleri bulmaya yönelik titiz çalışmaları neticesinde; Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheli şahsıların S.B. H.R. ve S.K. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalarda; S.B. isimli şahıs Bitlis il merkezinde, H.R. isimli şahıs Tatvan da yakalanmış olup, 06.10.2016 tarihinde çıkarıldıkları adli mercilerce H.R. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. S.B. isimli şahıs hakkında ise Yurt dışına çıkış yasağı ve Adli kontrol kararı verilmiştir. Olayın firarisi S.K. isimli şüphelisinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. İlimiz ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemiz devam edecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber