Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Şubat 2017 - 15:48 Yorum: 0

Bitlis’te 8 terörist ölü ele geçirildi

Bitlis'te Jandarma Bölge Komutanlığı ekiplerince Sehi Ormanları bölgesinde düzenlenen operasyonda 8 PKK'lı terörist ölü, 2 terörist ise sağ olarak ele...

Bitlis’te 8 terörist ölü ele geçirildi

Bitlis'te Jandarma Bölge Komutanlığı ekiplerince Sehi Ormanları bölgesinde düzenlenen operasyonda 8 PKK'lı terörist ölü, 2 terörist ise sağ olarak ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığı ekiplerince yürütülen "Şehit Güvenlik Korucusu Nihat Çaprak-41 Operasyonu" kapsamında, Sehi Ormanları bölgesinde bir grup PKK'lı terörist tespit edildi. "Teslim ol" çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 3'ü kadın 8 terörist etkisiz hale getirilirken, 2 terörist ise yakalandı. 1 asker ve 1 güvenlik korucusunun da hafif yaralandığı operasyonda; çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber