Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 13 Mart 2015 - 18:28 Yorum: 0

Bitlis'te gasp ve dolandırıcılık

İl merkezinde 73 yaşındaki bir kadını dolandırdığı, Tatvan ilçesinde de bir marketten para gasbettiği iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı

Bitlis'te gasp ve dolandırıcılık

BİTLİS (AA) - Bitlis'te 73 yaşındaki bir kadını dolandıran, Tatvan ilçesinde de bir marketten para gasbeden kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Tatvan ilçesindeki bir markete girerek elindeki bıçakla market çalışanı M.G'den, kasadaki paraları isteyen şüpheli, paraları alarak olay yerinden uzaklaştı.

Bunun üzerine harekete geçerek, M.G'den şüpheli şahsa ait eşkal bilgilerini alan Tatvan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eşkalin E.İ'ye ait olduğunu belirledi.

Marketten parayı alarak olay yerinden kaçan E.İ, kısa süreli kovalamacanın ardından olayı gerçekleştirdiği bıçak ve marketten gasbettiği paralarla yakalandı.

E.İ'nin, 6 Mart'ta da il merkezinde 73 yaşındaki N.A. adlı kadını, parasını bozmak bahanesiyle dolandırdığı tespit edildi. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından "Yağma ve dolandırıcılık" suçlarından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber