Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Kasım 2014 - 17:28 Yorum: 0

Bitlis'te, Koop-İş üyelerine alışverişlerde indirim uygulanacak

BİTLİS (AA) - Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro İşçileri (Koop-İş) Sendikası, Bitlis'teki üyeleri için bir alışveriş merkeziyle sözleşme imzaladı.Koop-İş Sendikası Van Şubesi...

Bitlis'te, Koop-İş üyelerine alışverişlerde indirim uygulanacak

BİTLİS (AA) - Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro İşçileri (Koop-İş) Sendikası, Bitlis'teki üyeleri için bir alışveriş merkeziyle sözleşme imzaladı.

Koop-İş Sendikası Van Şubesi Denetleme Kurulu Başkan Vekili Hasan Fehmi Kara, imza töreninde yaptığı konuşmada, sözleşme gereği üyelerinin yapacakları alışverişlerde indirim uygulanacağını belirtti.

Alışveriş merkezinin yönetim kurulu başkanı Süleyman Kızılca da sözleşmenin bir yıl geçerli olduğunu ifade ederek, "Koop-İş Sendikası ile alışveriş sözleşmesi yaptık. Sözleşme gereği 725 üye için hazırlanan kartla üyelerin yapacakları gıda alışverişlerinde yüzde 6, züccaciye alışverişlerinde yüzde 15 indirim uygulanacak. Aylık ve haftalık, gıda ve zücaciye indirim günlerinde de aynı iskonto uygulanacak" dedi.

İmza törenine Koop-İş Sendikesı Disiplin Kurulu üyesi Nihat Şimşat, Koop-İş Sendikası iş yeri temsilcisi Bülent Taşdemir de katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber