Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Aralık 2018 - 12:38 Yorum: 0

Bitlis’te terör operasyonu

Bitlis'in Tatvan ve Mutki ilçeleri kırsalında bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda tespit edilen sığınak ve depo içerisinde el yapımı...

Bitlis’te terör operasyonu

Bitlis'in Tatvan ve Mutki ilçeleri kırsalında bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda tespit edilen sığınak ve depo içerisinde el yapımı patlayıcı ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Tatvan ve Mutki ilçeleri kırsalında bölücü terör örgütü (BTÖ) mensuplarını bulmak, etkisiz hale getirmek, kullanmış oldukları sığınak/barınakları imha etmek için 14-16 Aralık tarihleri arasında 4 ayrı bölgede Bitlis İl Jandarma Komutanlığı, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü ve güvenlik korucularının katıldığı müşterek operasyonlar icra edildiği belirtildi. Açıklamada, "Operasyonlar kapsamında icra edilen temas araması (T/A) faaliyetlerinde, BTÖ mensuplarına ait olduğu değerlendirilen 3 adet sığınak, 1 adet depo, 2 adet avcı boy çukuru ve 5 adet gözetleme mevzii içerisinde; 1 adet basma düzenekli el yapımı patlayıcı (EYP), 1 adet EYP düzeneği, 1 adet güneş paneli, 1 adet büyük tüp, sığınak yapımında kullanılan branda, örgütsel doküman ve bol miktarda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" denildi.

Bitlis’te terör operasyonu

Bitlis’te terör operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber