Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Temmuz 2016 - 17:38 Yorum: 0

Bitlis’te terör operasyonu

Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu 5 kişi yakalandı.

Bitlis’te terör operasyonu

Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu 5 kişi yakalandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamaya göre PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında, 5 kişinin yakalandığı bildirildi.

Açıklamada, "Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yürütülen kapsamlı çalışmalar neticesinde, ilimizde kırsala eleman temini ve malzeme aktarımı yapan milis ve işbirlikçi faaliyetlerde bulunan PKK/KCK Terör Örgütü mensubu 5 şahıs, düzenlenen operasyonla 28.06.2016 tarihinde yakalanmıştır. 30.06.2016 günü 5 şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlıkla devam etmekte ve edecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber