Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 11:25 Yorum: 0

Bitlis’teki emekli öğretmenler bir araya geldi

Bitlis'te faaliyet gösteren Beşminare Düşünce Akademisi, Öğretmenler Günü dolayısı emekli öğretmenleri bir araya getirdi.

Bitlis’teki emekli öğretmenler bir araya geldi

Bitlis'te faaliyet gösteren Beşminare Düşünce Akademisi, Öğretmenler Günü dolayısı emekli öğretmenleri bir araya getirdi.

Bitlis'in emekli öğretmenlerini unutmayan Beşminare Düşünce Akademisi yöneticileri, emekli öğretmenlere Bitlis'in eğitimine olan hizmetlerinden ötürü birer minnettarlık belgesi takdim ettiler. Çok sayıda emekli öğretmen ve eğitim çalışanının bulunduğu program, güzel ve samimi bir havada geçti.

Beşminare Düşünce Akademisinin Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer, uzun zamandır yapmayı planladıkları bu programı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Durer, "Bugün sizlerle bir araya gelmek nasip oldu. Gönlümüzün eskimeyen öğretmenleri, bugün Bitlis'imizin eğitiminin bu noktaya gelmesi en çok sizlerin sayesinde olmuştur. Size duyduğumuz minnettarlığımız her geçen gün katlanarak büyümektedir. Sizin çizdiğiniz istikamette yolumuza devam edip; kentimizi, bölgemizi, ülkemizi en güzel yarınlara taşımanın mücadelesini veriyoruz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Yılın sadece bir günü değil, her günü başımızın tacısınız. Sizlere sağlık ve esenlik içinde uzun yıllar dilerim. Sağlık, huzur ve afiyet içinde mutlu bir emeklilik hayatı diliyorum. Ebediyete intikal etmiş olan merhum öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarımıza da minnet ve şükran duygularımızla bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Çeşitli sağlık problemleri nedeniyle aramızda bulunmayan emekli öğretmenlerimizi de tek tek ziyaret edip, minnettarlığımızı belgeleyeceğiz. Programımızı onurlandırdığınız için bir daha sizlere içtenlikle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bir restoranda düzenlenen programın sonunda emekli öğretmenlere minnettarlık belgeleri takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber