Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Ekim 2016 - 09:23 Yorum: 0

Bitlis’ten Adana’ya çalışmaya geldi, trafik kazasında hayatını kaybetti

Adana'nın Çukurova ilçesinde, alkollü bir şekilde direksiyon başına geçen sürücü, kullandığı otomobille motosiklete çarptı.

Bitlis’ten Adana’ya çalışmaya geldi, trafik kazasında hayatını kaybetti

Adana'nın Çukurova ilçesinde, alkollü bir şekilde direksiyon başına geçen sürücü, kullandığı otomobille motosiklete çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, 26 Ekim günü Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Bitlis'ten Adana'ya bir börekçide çalışmak için gelen İbrahim Kardaş (18), akşam saatlerinde sipariş üzerine motosikletiyle paket bırakmaya çıktı. Ersin T. yönetimindeki otomobil ise İbrahim Kardaş'ın sürdüğü motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Kardaş, ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2.36 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü Ersin T. ise polisler tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden İbrahim Kardaş'ın cenazesi, otopsi yapıldıktan sonra Bitlis'e gönderilerek, burada defnedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber