Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Yerel 14 Mayıs 2016 - 14:03 Yorum: 0

Biyolojik Gölete 4. Ödül

Kent Araştırmaları Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Kent Araştırmaları Dergisi işbirliğiyle düzenlenen II. Uluslararası...

Biyolojik Gölete 4. Ödül

Kent Araştırmaları Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Kent Araştırmaları Dergisi işbirliğiyle düzenlenen II. Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında Şehitkamil Belediyesi, Dülük Tabiat Parkına yaptığı Biyolojik Gölet projesiyle İdeal Kent Ödülü'ne layık görüldü.

BİYOLOJİK GÖLET 4. KEZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kent Araştırmaları Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Kent Araştırmaları Dergisi işbirliğiyle 11-12-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Taşkışla yerleşkesinde gerçekleştirilen II. Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi'ne ülke genelinde bulunan 111 belediye, yapmış oldukları projeleriyle yarıştı. 10 belediyenin ödül kazandığı kongrede Şehitkamil Belediyesi, Dülük Tabiat Parkı Biyolojik Gölet projesiyle İdeal Kent Ödülü'ne laik görüldü. Daha önce 3. kez ödüle laik görülen Biyolojik Gölet'in 4. ödülünü, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu adına, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler aldı.

İdeal Kent Ödülü'nü tüm çalışanları adına aldığını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Ben öncelikle tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projeler, her zaman öncü oluyor, örnek proje olarak gösteriliyor. Yine Dülük Tabiat Parkı'nda bulunan Biyolojik Gölet'imiz İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi'nde ödüle layık görüldü. İdeal Kent noktasında Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Biyolojik Gölet ödüllendirildi. Tabi bu bize büyük bir gurur veriyor. Ekip arkadaşlarımızın ne kadar doğru bir iş yaptığını ve vatandaşlarımızın memnuniyetini görüyoruz. Ama bunun bir akademik bir kurul tarafından da ödüllendirilmesi bizim için gurur verici bir durum. Bu başarı tüm çalışanlarımızın başarısıdır. Bu Biyolojik Gölet'in 4. ödülü. Çevreyle ilgili alınan ödül, GAGİAD tarafından alınan ödül ve Başbakanımız tarafından verilen ödüllerle birlikte dördüncü ödül. Arkası gelen olsun diyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Biyolojik Gölete 4. Ödül

Biyolojik Gölete 4. Ödül

Biyolojik Gölete 4. Ödül

Biyolojik Gölete 4. Ödül

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber