Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:44 Yorum: 0

Biyomedikal ve Jeoloji Mühendisi adaylarına “Kariyer Planlama” eğitimi verildi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen Mezunlarla İletişim Koordinatörü Esra Hacıoğlu'nun verdiği Kariyer Planlama Seminerleri...

Biyomedikal ve Jeoloji Mühendisi adaylarına “Kariyer Planlama” eğitimi verildi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen Mezunlarla İletişim Koordinatörü Esra Hacıoğlu'nun verdiği Kariyer Planlama Seminerleri dizisinin üçüncü buluşması Biyomedikal Mühendisliği ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ahmet Zengin Konferans Salonunda 23 Kasım, Çarşamba günü gerçekleşen seminerde öğrencilere, bir mühendis adayının akademik öğrenimi sürecinde kazanması gereken donanım ve yetkinlikler konusunda bilgi verildi. Hacıoğlu, öğrencilere yabancı dil bilgilerini geliştirmenin, öğrenci projelerinin, sosyal kulüplerde etkin rol almanın, sosyal medyayı bilinçli kullanmanın, boş zamanları verimli değerlendirmek amacıyla bir hobi edinmenin, öğrencilikte profesyonel iş yaşamının önemini de anlattı. Sahip olunan bilgi, beceri, deneyim ve donanımın özgeçmiş hazırlarken nerede ve nasıl değerlendirilebileceğinden de söz eden Hacıoğlu, gençlerin iş yaşamına yönelik kariyer hedeflerini belirleyebilmeleri konusunu, geçmiş dönem mezunları ile yapılan çalışmalardan örneklerle açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber