Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Şubat 2015 - 23:32 Yorum: 0

Biz, her zaman halkın içerisinde olduk

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, "Rabbim bu görevi bize nasip ederse, Malatya’nın sesini meclise taşıyacağız ve sorunların çözümü için aktif olarak rol alacağız" dedi.

Biz, her zaman halkın içerisinde olduk

MALATYA - AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, "Rabbim bu görevi bize nasip ederse, Malatya’nın sesini meclise taşıyacağız ve sorunların çözümü için aktif olarak rol alacağız" dedi.
Tüfenkci, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt Ziraat Odasını ziyaret etti.
Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Malatya’nın, Yeşilyurt’un içerisinden yetişmiş bir kişi olarak halkın sorunlarını gayet iyi biliyorsunuz. 28 Şubat’ta da milletin değerlerine sahip çıkıp, dimdik ayakta durdunuz. AK Parti Malatya İl Başkanlığınız döneminde de, toplumun değer yargılarını ön planda tutup, ona göre çalıştınız. Ben bundan dolayı çiftçilerim adına size teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de Rabbim hak ettiğiniz görevi size layık görür. Milletvekili olursanız çiftçilerin sorunlarıyla yakından ilgilenip, bizlerin yanında olacağınıza inanıyoruz" dedi.
"MALATYA’NIN SORUNLARINI YAKINDAN BİLİYORUZ"
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci ise, Yeşilyurt Ziraat Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.
Ziraat Odaları’nın çiftçilerin sesi olması ve örgütlenmeleri adına önemli olduğunu dile getiren Tüfenkci, çiftçilerin eğitim almaları ve desteklerden yararlanmaları adına Ziraat Odaları’nın ciddi görevler üstlendiğini kaydetti.
Tüfenkci, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye, Malatya ve Yeşilyurt için büyük öneme sahip olduğunu belirterek, "Sizlerin içerisinden çıkan, bu sokakların tozunu yutmuş bir insan olarak, başta Yeşilyurt olmak üzere, 4,5 yıllık il başkanlığı döneminde ve AK Parti’nin kuruluşundan buyana yönetimdeki görevlerden dolayı Malatya’nın sorun ve sıkıntılarını yakından biliyorum. Malatya’da, AK Parti iktidarının neler yaptığını, bundan sonrada neler yapması gerektiğini Pütürge’den Doğanyol’a, Darende’den Doğanşehir’e, Hekimhan’a, Kale’ye, Akçadağ’a defalarca ziyarette bulunan ve vatandaşlarla hemhal olarak sorunları yakından biliyorum. Bu tecrübeleri sizlerle paylaşmak üzere milletvekili aday adayı olduk" diye konuştu.
Vatandaşların desteğiyle yola çıktıklarını dile getiren Tüfenkci, "İnşallah Rabbim sizleri de, bizleri de utandırmaz. Biz, her zaman halkın içerisinde olduk. Halkla beraber yürümeyi kendimize şiar edindik. Sizlerle yaptığımız istişareler ve vermiş olduğunuz destek, bizlerin bu yoldaki umudumuzu ve şevkimizi artırıyor. Rabbim bu görevi bize nasip ederse, Malatya’nın sesini meclise taşıyacağız ve sorunların çözümü için aktif olarak rol alacağız. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübeleri, Malatya’ya hizmet için kullanacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber