Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 25 Temmuz 2014 - 16:10 Yorum: 0

BM İsrail'in şımarıklığına destek veriyor

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, "BM İsrail'in Gazze'ye başlattığı barbarca katliama karşı sessiz, hatta İsrail'in şımarıklığına destek veriyor" dedi.

BM İsrail'in şımarıklığına destek veriyor

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Tren Garında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 'İsrail'in Gazze'ye başlattığı barbarca katliam bütün hızıyla devam ediyor. Birleşmiş Milletler katliama karşı sessiz, hatta İsrail'in şımarıklığına destek veriyor.' dedi.

Başbakan Erdoğan, 'İçeride dışarda sözlerimizi çarpıtarak bizi antisemitist benzeri göstermeye çalışarak ahlaksızca bir kampanya yürütüyorlar. Dünyada antisemitizmin bir insanlık suçu olduğunu anlatım eden belki de ilk başbakanım ve bunu söyledikten sonra İslamafobya meselesi için onların da İslamafobya'nın bir insanlık suçu şekilde ilan etmelerini istedim. Varşova'da yapılan bir uluslararası toplantıda son anda bunu kayda geçirdik lakin Avrupa dürüst davranmadı, İçten davranmadı. Aynı biçimde İslamafobya'yı bir insanlık suçu şekilde anlatım edemediler, biz etmeye devam ediyoruz, isteseler de istemeseler de etmeye devam edeceğiz, nerede olursa olsun bunu seslendirmeye devam edeceğiz.' halinde konuştu.

ETİKETLER: Başbakan Erdoğan , BM , İsrail , Destek
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber