Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Ekim 2018 - 20:43 Yorum: 0

BM Suriye Özel Temsilcisi Mistura’dan 4’lü Suriye Zirvesi yorumu

BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Türkiye, Rusya, Almanya ve Fransa'nın katılımı ile İstanbul'da gerçekleşen 4'lü Suriye Zirvesi'ni yorumladı.

BM Suriye Özel Temsilcisi Mistura’dan 4’lü Suriye Zirvesi yorumu

BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Türkiye, Rusya, Almanya ve Fransa'nın katılımı ile İstanbul'da gerçekleşen 4'lü Suriye Zirvesi'ni yorumladı. Mistura zirve kapsamında gerçekleşen görüşmeleri "anlamlı ve yapıcı" olarak değerlendirdi.

BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un katılımı ile İstanbul'da gerçekleşen 4'lü Suriye Zirvesi'ni yorumladı. Zirvenin çok önemli olduğunu belirten Mistura, liderler arasında gerçekleşen görüşmeleri "anlamlı ve yapıcı" olarak değerlendirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber