Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Siyaset 31 Mart 2019 - 12:43 Yorum: 0

Böcek oyunu kullandı

Millet İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, oyunu kullandı.

Böcek oyunu kullandı

Millet İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, oyunu kullandı. Böcek, "Demokrasinin ve Antalya'mızın kazanmasını istiyoruz. 25 yılık bilgi birikimlerimizle geliyoruz inşallah" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, oy kullanmak için saat 11.20 sıralarında Bedriye Bileydi İlkokulu'na geldi. 1176 numaralı sandıkta oyunu kullanacak olan Böcek, kuyrukta bir müddet sıra bekledikten sonra zarf ve pusulasını alarak kabine girdi ve oyunu sandığa attı.

Okul çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Böcek, seçimlerin Antalya ve tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. 100 gündür sahalarda gece gündüz demeden seçim çalışmaları yaptıklarını kaydeden Böcek, "Antalya'mızda 19 ilçemiz ve 913 mahallemize ulaşmaya çalıştık. Bütün vatandaşlarımızla dertleştik. Hep beraberce inşallah Antalya'mızı yönetmeye talip olduğumuzu söyledik. Seçimlerle ilgili gelişmeler iyi görünüyor. Vatandaşımızın oyuna bugüne kadar ipotek koymadık. Önemli olan demokrasinin kazanması, Antalya'mızın kazanmasıdır" dedi.

"25 yıllık bilgi ve birikimimizle geliyoruz"

Böcek, tüm siyasi partilere başarı dilediğini belirterek, "25 yılık bilgi birikimlerimizle geliyoruz inşallah. Ama hayırlısı Allah'ın ve milletimizin desteği ile olacaktır. Ben bu anlamda bütün siyasi partilere başarılar diliyorum. Ülkemizdeki seçimlerin de demokrasi açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bütün vatandaşlarımızın da istediği adaya oy kullanmasını istiyorum. Bundan sonraki sonucu 21-22 sularında alacağız inşallah ve Antalya'mız kazanacak" ifadelerini kullandı.

Böcek oyunu kullandı

Böcek oyunu kullandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber